Życie? Kto je zna?
Nikt...
Życie? Kto je pokocha?
Tylko ten kto je zna...
Prawda? Kto ją powiedzieć potrafi?
Prawda? Kto przyjmie ją z rozsądkiem?
Miłość? Kto naprawdę ją czuje ?
marzyciel...
Miłość? Kto ją posmakuję?
tylko ten który się bać nie umie...
***
Sebastian Flak
Sebastian Flak
Wiersz
·
13 stycznia 2013
Skupiając się na powyższym "***" - nie zostawiasz miejsca dla wyobraźni, pytasz i rzucasz od razu czytelnikowi odpowiedź prosto w oczy. Dla mnie to tylko kilka zdań. Pytań i odpowiedzi - bez większej głębi. Aż na zbyt dosłowne.