odmienności cena

Evit-ka

 

Jarka – kuśnierza z Kacic
coś ciągnie do owczych racic -
tłumaczyć się nie zamierza
z tej małej słabości do zwierza -
codziennie sam za nią płaci
„odmienności cena”

Jarka – kuśnierza z Kacic
coś ciągnie do owczych racic -
tłumaczyć się nie zamierza
z tej małej słabości do zwierza -
codziennie sam za nią płaci

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 14 stycznia 2013
anonim
  • abojawiem
    tu się uśmiałem, ale też nie jedno, a nawet niejedno mam na myśli

    · Zgłoś · 11 lat