z obowiązki

Evit-ka

 

minister seksu z Gwinei Nowej
o kalesony prosił służbowe -
jeśli cię dziwi takie ubranie
wiedz że on zimą chędożył panie
i że warunki miewał polowe
„z obowiązku”

minister seksu z Gwinei Nowej
o kalesony prosił służbowe -
jeśli cię dziwi takie ubranie
wiedz że on zimą chędożył panie
i że warunki miewał polowe

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 15 stycznia 2013
anonim