gust jak gust (u twardziela)

Evit-ka

dowódca desantu z Bartoszyc

pożąda intymnych rozkoszy -
w jednostce rozeszła się fama
że przy tym nie myśli o damach...
zaś inne warianty strach płoszy?
„gust jak gust”
(u twardziela)

dowódca desantu z Bartoszyc
pożąda intymnych rozkoszy -
w jednostce rozeszła się fama
że przy tym nie myśli o damach...
zaś inne warianty strach płoszy?

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 17 stycznia 2013
anonim
  • abojawiem
    widocznie w tych sprawach nie ma odważnych, ni odwaga wystarczy, ni wystarczy być twardym, tylko takim trzeba się urodzić

    · Zgłoś · 11 lat