nie ma jak fachowość

Evit-ka

 

cyrkowy artysta z Cyklad
na linie wywijał – na przykład -
miał przy tym prywatne hobby;
w sypialni też był w tym dobry -
niejednej więc zrobił wykład
Zdjęcie: „nie ma jak fachowość”

cyrkowy artysta z Cyklad
na linie wywijał – na przykład -
miał przy tym prywatne hobby;
w sypialni też był w tym dobry -
niejednej więc zrobił wykład

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 22 stycznia 2013
anonim
  • Ir
    ...:) wykład ?...w sypialni?

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    dobrze zakręcony

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    a dla mnie to nie jest zawiłe, to fraszka... aż uśmiech się ciśnie

    · Zgłoś · 11 lat