pod balową maską

Evit-ka

 

Lukrecjusz - patrycjusz z Wenecji
wybitnej przykładem dyskrecji -
nie zdradził nikomu detalu
że żona burmistrza - w czas balu -
przyczyną mnogich erekcji
Zdjęcie: „pod balową maską"

Lukrecjusz - patrycjusz z Wenecji
wybitnej przykładem dyskrecji -
nie zdradził nikomu detalu
że żona burmistrza - w czas balu -
przyczyną mnogich erekcji

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 24 stycznia 2013
anonim
  • abojawiem
    jeżeli detal, to nie było czym się chwalić, co zdradzać

    · Zgłoś · 11 lat temu