chciałam żebyś był moim rycerzem
chciałam byś uwolnił mnie z wieży
żebyś zabił smoka i na białym koniu
zabrał do swego zamku.
chciałam być jedyna
wierna
oddana
chciałam dać ci miłość
chciałam poczuć ją od ciebie
chciałam tylko...
...byś mnie zauważył