precedensowa niedyskrecja

Evit-ka

 

Stef – motorniczy z Ludźmierza
z zasady niechętnie się zwierza;
poczynił jednak wyjątek
dla sprawy dam – niewiniątek
co klęcząc przed nim bez ubrań nie odmawiały pacierza
„precedensowa niedyskrecja”

Stef – motorniczy z Ludźmierza
z zasady niechętnie się zwierza;
poczynił jednak wyjątek
dla sprawy dam – niewiniątek
co klęcząc przed nim bez ubrań nie odmawiały pacierza

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 25 stycznia 2013
anonim
  • Evit-ka
    Na zdjęciu stara czapka tramwajarska. To ona natchnęła mnie... tak jakoś.

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    w końcu sprawa warta złamania zasad

    · Zgłoś · 11 lat