pośród wszystkich kwiatów
nie ma już wolnych miejsc
płatki są co najwyżej śniadaniowe
zguba czesania pod włos
słowa o miłości
to tylko cukrzycy
stoją w kolejce
wyczekują
zemdlałem z głodu
mam typowe objawy
zbyt szybko odpowiadam
alternatywne zakończenia są takie kłamliwe