Literatura

Na Dzień Matki (wiersz)

Michał Domagalski

Mamy mają problem z Mają,
kołysanki jej śpiewają,
ale Maja ciągle krzyczy.
"Nie chcę spać!" I na to liczy,
że się mamom wnet odechce
w złym łóżeczku trzymać beksę.

 

Mamy mają plan gotowy.
Stoperami zatkać uszy.
Niech im Maja głowę suszy,
One mają Maję z głowy.

 

 

(Z cyklu Wierszyki z daleka dla niedorosłych)


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 30 stycznia 2013, 23:38
znam taką jedną Maję, też się drze, to od myślenia ;)
Michał Domagalski
Michał Domagalski 31 stycznia 2013, 08:21
Maje tak widać mają.
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 31 stycznia 2013, 21:39
:)
Majson
Majson 19 kwietnia 2017, 18:03
;)
Majson
Majson 29 września 2017, 17:07
Ekstra
przysłano: 30 stycznia 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca