kopsmos

Jarosław Baprawski

wypijemy po kielichu
a pierdolić

co nam zostało


póki turla się życie
napełniaj szklanki
wejdziemy na fazę


niech napięcie
wyrzuci kopytami
wszystkie bezpieczniki

wystrzeli nas w kosmos

tak

z parkowej ławki
popatrzymy na marsa
a marsjanie na nas

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 30 stycznia 2013
anonim
  • abojawiem
    po pierwsze wulgaryzm na swoim miejscu, po drugie, obcowanie z taką Sztuką to uczta, o nieba, duchowa

    · Zgłoś · 11 lat