Idealnie

Nieznany

Stan
Czas
Miejsce
Brak
Istota
Istnienie
Uczucie
Znów brak
Głębokość
Dyscyplina
Znowu
Potrzeby
Zmagania
Dziewczyny

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 5 głosów
Nieznany
Nieznany
Wiersz · 16 stycznia 2000
anonim