naiwność (nie)święta

Evit-ka

 


gladiator z Platonii
zaufał Pomponii -
ale niesie wieść
widział ją z kimś gdzieś
i się poczuł zrobiony w balonik
„naiwność (nie)święta”

gladiator z Platonii
zaufał Pomponii -
ale niesie wieść
widział ją z kimś gdzieś
i się poczuł zrobiony w balonik

 

Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 2 lutego 2013
anonim