po pierwsze i po drugie

abojawiem

niech i mnie

od przybytku

głowa nie boli

i nie będzie -

żeby tylko

tym przybytkiem

były oczy

dookoła głowy

 

niech do ludzi

dociera to

co najlepsze -

że człowiek

tego czego

nie może sobie

samemu dać -

może dać komuś

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
abojawiem
abojawiem
Wiersz · 4 lutego 2013
anonim