z admiratorem awiacji kłopot

Evit-ka

szatniarz z muzeum w Janowcu
szczytował na dźwięk odrzutowców -
sromotnie peszyły się Panie
przez owo hałasowanie -
wolały by już przy śmigłowcu
„z awiacji admiratorem kłopot”

szatniarz z muzeum w Janowcu
szczytował na dźwięk odrzutowców -
sromotnie peszyły się Panie
przez owo hałasowanie -
wolały by już przy śmigłowcu
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 5 lutego 2013
anonim
  • abojawiem
    pewnie dlatego, że co nagle to po diable, nawet jeżeli (dla) tylu wystarczy raz a dobrze, a właściwie raz i z głowy

    · Zgłoś · 11 lat