Odpowiedź

abojawiem

Na pewno ja w tym widzę

to czego ty nie widzisz.

Tylko że ja do zrozumienia

nie używam tylko rozumu

i tylko wyrachowania.

Chociaż wcale nie mówię

że ty nie widzisz tego

czego ja nie widzę. I to ci

dopiero jest bez sensu.

I bądź tu mądry i pisz wiersze.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
abojawiem
abojawiem
Wiersz · 6 lutego 2013
anonim