dziś tłusty czwartek

Evit-ka

z Niewielkiej Kosiny Bartek
rozpustę chciał mieć w tłusty czwartek -
rozsądnym był wszak pokoleniem
się wypiął na pączków jedzenie -
znał grzechy co więcej warte
Zdjęcie: „dziś tłusty czwartek”

z Niewielkiej Kosiny Bartek
rozpustę chciał mieć w tłusty czwartek -
rozsądnym był wszak pokoleniem
się wypiął na pączków jedzenie -
znał grzechy co więcej warte
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 7 lutego 2013
anonim
  • el-rosa
    Dziękuję, poczęstowałam się:))

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    żeby się tylko nie najadł tym, czym się naje (do obrzydzenia /sobie życia/)

    · Zgłoś · 11 lat