Evit-ka
Wiersz
·
7 lutego 2013
-
Ataz przymrużeniem oka..
-
abojawiemi tak ten zwid jest tylko jednym z lżejszych zawiedzeń zawodu pisarza, chociaż z tych ciężkostrawnych do przyjęcia (do zaakceptowania do pogodzenia się z tym)