dzisiaj gwiazdy spadają deszczem
po twojej stronie cały kosmos
i droga mleczna
wyciągnij ramiona
nie pij sama
czarna dziuro
przed lustrem
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
9 lutego 2013
-
AtaWypada poprzeć ocenę komentarzem. Podoba się, nie zachwyca ale podoba.
-
Jarosław Baprawski...tak trzymaj...siostro:)
-
el-rosaMożna? Można.Ja też uważam, że ciekawie w tej mini
-
abojawieminaczej odczytuję ten wiersz z tytułem, inaczej bez tytułu
-
Grzesiek z nick-ądte gwiazdy spadające deszczem to ja gdzieś już słyszałem..a reszta wyśmieita