o wielkości (ducha również)

Evit-ka

w Muszynie łapacz much
potencję miał za dwóch -
że z żoną to nie grzech
bywało iż za trzech -
wielki w nim... NIE SAM DUCH
Zdjęcie: „o wielkości”
(ducha również)

w Muszynie łapacz much
potencję miał za dwóch -
że z żoną to nie grzech
bywało iż za trzech -
wielki w nim... NIE SAM DUCH
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 10 lutego 2013
anonim