Literatura

życiorys reżysera (wiersz)

Evit-ka

patrzy na własne życie okiem profesjonalisty
tu każdą scenę da się sfilmować
pytania czy w ogóle warto nie stawia nikt
sprawny operator kamery jest zwykle pod ręką

pan reżyser ma powszechnie znane nazwisko
na literę A. albo Z.(et)
ponadto jest synem popularnego aktora
w zasadzie nieważne czy A. czy Z.(et) -

stąd niepodważalność przekonania
że jego biografia musi być ciekawa
także dla widza
prawdy lepiej nie weryfikować przed premierą
„życiorys reżysera”  patrzy na własne życie okiem profesjonalisty tu każdą scenę da się sfilmować pytania czy w ogóle warto nie stawia nikt sprawny operator kamery jest zwykle pod ręką  pan reżyser ma powszechnie znane nazwisko na literę A. albo Z.(et) ponadto jest synem popularnego aktora w zasadzie nieważne czy A. czy Z.(et) -  stąd niepodważalność przekonania że jego biografia musi być ciekawa także dla widza prawdy lepiej nie weryfikować przed premierą

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 10 lutego 2013, 15:08
o, tak (jaki odbiorca, taka sztuka)
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 10 lutego 2013, 16:53
a czasem jaka sztuka taki odbiorca... ja się niestety w tej sztuce nie widzę
przysłano: 10 lutego 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca