niech no się państwo już nie łudzą
wszystkich zawiozą nas gdzie trzeba
bo przecież ludzie także ludziom
malują piekło na kształt nieba
w chwilach bezbarwnie roztargnionych
płaczemy w rękaw jakichś fraszek
wierzymy wciąż że po nas koniec
przyjdzie na wszystko co nie nasze
tyle że śmierć nie znosi kłamstwa
i denerwuje się na starość
nie ma co wierzyć proszę państwa
że jest nagrodą albo karą
płaczemy w rękaw jakiś fraszek
wierzymy wciąż że po nas koniec
przyjdzie na wszystko co nie nasze"
........................nie wiem, czy aby nie lepiej brzmiałoby "jakichś"
Mit.... zaniechałem tego niecnego procederu... ale cóż czasem wraca chęć i złość
dzięki... poprawiłem
pozdrawiam