Pawel Lewandowski
Wiersz
·
10 lutego 2013
-
Ata"Nieufny bo zawiedli Ci których najbardziej kochałam" - podmiot liryczny to mężczyzna czy kobieta? Poezja wymaga pewnych środków /poetycznych zresztą/. A Ty piszesz zdania. Oczywiste, banalne /mimo iż przepełnione bólem/ ale tylko zdania. Nie ma tutaj poezji. Wybacz, ale to wygląda jak wpis do pamiętnika.
-
Konrad MatysiakMarne "prowo" :)
-
Paulina WielbickaDrogi Pawle - po pierwsze nie wystawia się tekstów z błędami! To brak szacunku dla czytelników - a teraz proszę Cię, żebyś się skupił i spróbował napisać opowiadanie, jeśli forma wiersza Ci nie odpowiada albo przynajmniej spróbował znaleźć takie określenia, które opiszą, co czujesz, które nie będą pospolite, nie będą operować frazesami i będzie w nich głębia.Potem spisz je i zobacz, czy to, co z tego wyszło zasługuje na miano wiersza, a dopiero później wrzucaj to do oglądu innych!!