Całą drogę do końca

Nieznany

Przez całą drogę
aż do końca
To uczucie powraca
Przez cały czas

W piątek rano myślisz
Że to może być dobry dzień
I byłby gdybyś ją spotkał

W czwartek siedzisz
w pokoju przy zgaszonym świetle
i nie otwierasz drzwi

Bierz inicjatywę
I zdobądź ją w godzinę

Nieznany
Nieznany
Wiersz · 16 stycznia 2000
anonim