reklama

Evit-ka

w Dębinie garnków wypalacz
deflorował córkę drwala -
ponoć tam gdzie wióry lecą
fajny zapach ma kobiecość -
no chyba... że się przechwalał
„reklama”

w Dębinie garnków wypalacz
deflorował córkę drwala -
ponoć tam gdzie wióry lecą
fajny zapach ma kobiecość -
no chyba... że się przechwalał
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 12 lutego 2013
anonim
  • el-rosa
    Fajny limeryk, uśmiechnęłam się, i dzięki za ten uśmiech:)

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    owszem, fajny, ale bardziej niż bardzo

    · Zgłoś · 11 lat