people

Jarosław Baprawski

gdy ciemny świat
w moich żyłach


szaleje
na nowo

 

w nowonarodzonych
chrystusach panach

 

będziemy umierać
każdy po kolei
w swojej ciszy

 

sami

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 5 głosów
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 13 lutego 2013
anonim