inspiracji poszukiwacz

Evit-ka

Pyskowicz Szczepan z Pyskowic Dolnych
do frywolności znacznych był zdolny -
gdy mu panienka trafiła w gust
brał ją za słowo no i za biust
by później pisać LOS DAM SWAWOLNYCH
„inspiracji poszukiwacz”

Pyskowicz Szczepan z Pyskowic Dolnych
do frywolności znacznych był zdolny -
gdy mu panienka trafiła w gust
brał ją za słowo no i za biust
by później pisać LOS DAM SWAWOLNYCH
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 14 lutego 2013
anonim
  • abojawiem
    może naturalna, a może zwykła kolej, być może niezwykłej rzeczy

    · Zgłoś · 11 lat