Evit-ka
Wiersz
·
15 lutego 2013
-
abojawiemzła czy dobra i tak wszystkie ustawiają człowieka po kątach świata, i to jest dopiero ta wiadomość, która może boleć (bo to jest to, co tak czy inaczej więzi człowieka /za jego, czy bez jego aprobaty/. ale co to za życie bez bólu, czy bez próby omijania bólu /kiedy może nawet człowiek nie wiedziałby, że żyje/)