Evit-ka
Wiersz
·
15 lutego 2013
-
el-rosaLubię limeryki, nastawiają mnie pozytywnie ,może dlatego , że w tym poplątanym życiu są przejawem prostego,nie skomplikowanego a jednocześnie pogodnego myślenia. Ja się uśmiechnęłam:)
-
abojawiempuenta tak trywialna (niewyszukana), że aż genialna. (a i owszem, cała trudność, cały powab, cała sztuka sztuki w prostym zaskoczeniu/zakończeniu, a tutaj puenta/zaskoczenie jeszcze się potęguje)
-
Dominika CiechanowiczTeż limeryki lubię, a nawet kocham szczerze. Ale ten jakiś taki średnio udany. Poprzednie były fajniejsze.