niekochany
też ją pierdoliłem
nie miałem wyjścia
była bogatsza od ściany
powiedz ewka
jaki chuj nas stworzył
ja piszę wiersze
ty pierdolisz
na lewo
ogólnie rzecz biorąc
jesteśmy dobrani
stara kurwa
i pijak
dżinsowe dzwony
z przeszłości
trochę dymu
punkowa kapela
torba trawy
na drogę