wypierdalać z raju

Jarosław Baprawski

niekochany

też ją pierdoliłem

nie miałem wyjścia

była bogatsza od ściany

 

powiedz ewka

jaki chuj nas stworzył

ja piszę wiersze

ty pierdolisz

na lewo

 

ogólnie rzecz biorąc

jesteśmy dobrani

stara kurwa

i pijak

 

dżinsowe dzwony

 

z przeszłości

trochę dymu

 

punkowa kapela

torba trawy

na drogę

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 15 lutego 2013
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Dobry tekst

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • abojawiem
    i czego to komu więcej do szczęścia potrzeba

    · Zgłoś · 11 lat temu