bez procesu bez świadków i dowodów
z ukrytym aktem oskarżenia
wyrok trzymany w szufladzie
na lepsze dni lub nie wiadomo
skazana miłość bez prawa do apelacji
w migoczącym ogniu gaszonych świec
szkliste oczy zdumienia
i niemoc
na usta ciśnie się smętne: kurwa mać
zabijasz uśmiech zwierasz zęby
– nie przepuszczą już dobrego słowa
od teraz stanowisz dobrze opisany zbiór
facet to (przecież) świnia
Prosi się o nie obrażanie świń!
Przeprosiny i pozdrowienia dla jednostek...facetów nie świń (przecież:))