takie mrozy się zdarzają

Wintrop1979

śnieg zawsze wybielał brudne niedopełnienia

z trudem wykopywane z ziemi

zamarznięte kostki

 

łatwiej poukładać

w przyporządkowanych szufladach

Wintrop1979
Wintrop1979
Wiersz · 17 lutego 2013
anonim
  • abojawiem
    sam już nie wiem, czy taki (bardziej) abstrakcyjny

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    wydaje mi się, że można by bardziej rozpisać.

    · Zgłoś · 11 lat
Usunięto 1 komentarz