oswoić szczęście?!

nieprzezroczysta

już nie spadam z nieba

jak bezimienna kropla deszczu

nie staczam się po szybie niezauważona

nie topnieję jak płatek śniegu

na cudzej  dłoni

nie uciekam

może po prostu to mnie było dane oswoić szczęście ?!

nieprzezroczysta
nieprzezroczysta
Wiersz · 18 lutego 2013
anonim
  • abojawiem
    jeśli tylko tak jest, a jest, skoro tak uważasz (to Twoje szczęście /żeby nie było tylko Twoim szczęściem/)

    · Zgłoś · 11 lat