wierszu który pisze

Ari

wierszu który pisze
wprawiłeś mnie w zakłopotanie
pierwsza litera e z przegłosem
krzyczała nad głową przenikł i wie

myśli natarczywie płynnie
kołysały muzyką z głośnika
lotami nut w powietrzu
dryfujacych nad oceanem słowa

 

chciałeś ciszy i zrozumienia
które w  tobie znalazłem
po zakończeniu
tuż za kropką

cóż więcej mogę dać
ponad to
co otrzymałem


rozumiem cię
wierszu który pisze

 

 

Ari
Ari
Wiersz · 19 lutego 2013
anonim
  • Ata
    pytajnik i kropka na końcu - do kosza. reszta jak ktoś tu już zaznaczył wartościowa - miło było przeczytać i ważne, że nie tylko Ty go rozumiesz;) pozdrawiam

    · Zgłoś · 11 lat
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    Ciekawy szkic tego co dzieje się między piórem autorem i treścią :)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    Zgadzam się, nie jest to arcydzieło, ale konsekwentny tekst, całkiem dobry :) i przemyślany i czepiałabym się oceanu słowa, że taki oczywisty, ale nie będę, pozdrawiam

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ari
    Agata
    skorzystałem z rady i dziękuje za zrozumienie :)
    masz racje, ważne ze nie tylko ja go rozumie
    w przeciwnym wypadku minąłbym się z celem hehe
    pozdrawiam

    szanta
    rysik tez jest zaciekawiony tym co się dzieje
    ciekawość - pierwszy stopień do n=p
    i o (:)

    Paulina W
    wyciągam wiec z owego oceanu daleko idące ^konsekwencje^ i będę pisać dalej
    pozdrawiam :)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Konrad Koper
    Przeciętny !

    · Zgłoś · 11 lat