dotyk

Ari

swój sen dotykam
co raz realniej
świadomiej spoglądam
na wnętrze po-wieki
rozmarzonej

 

tu zaczyna się mnogość
naga
zjednoczona w słowie
hormon ó i eter u
otwarte lub zamknięte
okno al-fa-be-tu
zdarzeń

 

Ari
Ari
Wiersz · 21 lutego 2013
anonim
  • Mithril
    "co raz"

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    coraz - /chyba, że zabieg zamierzony/.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ari
    zabieg zamierzony....jedynie przypadkiem q:p
    dziękuję za wgląd i ...
    powdrawiam ALL

    · Zgłoś · 11 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Eter ma właściwości nasenne i znieczulające, ale ten hormon 6 bardzo mnie zastanawia:)
    wiersz warty uwagi:)

    · Zgłoś · 11 lat