Idę napity..

Cez

Idę napity

Przez życie pobity.

Wracam pijany

Znowu przegrany.

Więc po co piję?

Tak z losem się biję.

Flaszka za flaszką

Życie me jest porażką.

A głupek wciąż pije,

Po cóż on żyje?

 

Bóg kocha wszystkich

Nawet tych brzydkich

Więc zostaw alkoholika

Bo jemu to co ma to styka

Cez
Cez
Wiersz · 22 lutego 2013
anonim