Lachonarium

abc

prawdziwych mężczyzn
w dzisiejszych czasach coraz mniej
modnie jest być pederastą
obnosić z tym że się mieszka w różowym pokoiku
z boskim alvaro ze zgiętą fujarą
on ma złoty sikor białe skarpetki i klapki
jest kozakiem jak się patrzy
więc kliknij "lubię to" ten mały lansik
za 1000 lajków
od suczy dzióbek sweet focia z tapetą na twarzy
z ustami opalizującymi
po weekendowym after party
od szlaufa ucz się ucz ssać pokaż cyce mleczne
lub to ile masz pieniędzy
kasa jest podstawą tak jak wygląd
apetyczny tyłeczek klasyczna wypinka z fejsa
bananowe fantazje
dobrze się zaprezentuj
rozdaj 6 nasion feminizowanych +1 pestkę
auto mix
trzy dychy puść z dymem
się upierdol
przy waleniu w dupę
na swoim fanpage'u
abc
abc
Wiersz · 23 lutego 2013
anonim
  • Grzesiek z nick-ąd
    no po swojemu

    · Zgłoś · 11 lat
  • Justyna D. Barańska
    Tak jak cenię sobie twoje pisanie, tak w tym przypadku jest to dla mnie bardziej upust złości na idiotyzm świata niż wiersz.

    · Zgłoś · 11 lat
  • abc
    Grzesiek z nick-ąd:
    Wcielam się tylko w swoich bohaterów z wiocha.pl, można powiedzieć że to taka psychodrama w pewnym sensie. ;-)

    Justyna D. Barańska:
    Etam, od razu upust złości:), nie wyrażam swojej oceny, raczej skłaniam się do zapisu znaków czasu. A że wyszło o zabarwieniu pejoratywnym, no cóż bohaterowie sami z siebie szydzą, prawda zdjęć ich zdradza, lub jak wolisz fotomontaż dla picu, by być takim jak wszyscy inni.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    hmmm, tym razem skłaniam się ku opinii Justyny...

    · Zgłoś · 11 lat
  • Reg Kehoe
    Sfrustrowane, głośne, niezdarne. Koszmar.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    no za dosłownie i nawet żonglowanie znaczeniami nie sprawia, że jest inaczej.

    · Zgłoś · 11 lat