ćwiczenie z motywem ludowości

Evit-ka

marnotrawny syn z Sycowa
dziewic grupie nie darował -
choć nie były w jego guście
emablował na odpuście -
taka czynność treningowa
„ćwiczenie z motywem ludowości”

marnotrawny syn z Sycowa
dziewic grupie nie darował -
choć nie były w jego guście
emablował na odpuście -
taka czynność treningowa
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 23 lutego 2013
anonim
  • abojawiem
    nie taka fujara z tej/tego fujary, a może nawet nie taki marnotrawny syn (jak chce/widzi ojciec)

    · Zgłoś · 11 lat