* * *

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

bezsenność
pracuje zawsze
po fajrancie

 

a może tylko dziwaczy
w ramach obowiązkowych godzin pracy

 

 

2013-02-24 10:19

 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 24 lutego 2013
anonim
  • Ata
    cholerna bezsenność nie daje mi ostatnio wytchnienia dlatego czuje powyższe słowa ;)

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    no i taki (jak widać) z niej pożytek, choćby i jedyny

    · Zgłoś · 11 lat
  • Mithril
    to obowiązkowość wymyśliła bezsenność
    jako homolenie powinniśmy spać przy potrzebie snu,
    a nie dlatego, że robi się ciemno

    · Zgłoś · 11 lat
  • Voyteq Hieronymus de Borkovsky
    "to obowiązkowość wymyśliła bezsenność
    jako homolenie powinniśmy spać przy potrzebie snu,
    a nie dlatego, że robi się ciemno " - zgadzam sie z tym w 1000 % !!!

    · Zgłoś · 11 lat