Teatr

W. S. Błędnik

 

Gdy ucichnie gwar i rżenie ludzi

Gdy dźwięk dzwonka oznajmi wymarsz zastępów aktorskich na scenę

Wtedy umilkniesz

i

Z rozwartymi ustami zaczniesz chłonąć dramat życia.

 

 

W. S. Błędnik
W. S. Błędnik
Wiersz · 24 lutego 2013
anonim
  • Mithril
    banalny finał z wcześniejszej próby spinania się
    ..................kocopoły

    · Zgłoś · 11 lat
  • W. S. Błędnik
    Pana komentarze juz znam;) Wiem, że ciężko Panu dogodzić.
    Poczekam na inne. Ale dziękuję za szybką reakcję.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Mithril
    "W. S. Błędnik 30 min. temu
    Pana komentarze juz znam;) Wiem, że ciężko Panu dogodzić."

    nie szukam dogadzaczy - jest w moim życiu kilkanaście osób oraz dziedzin, które świetnie w tym się spełniają
    zatem mam w szczerym, czy ktoś się stara czy nie - czytam, oceniam, komentuję lub nie

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    dla mnie jakby szkic tylko - pomysł na wiersz

    · Zgłoś · 11 lat