Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
smacznie - zdrowo - i z...
smacznie - zdrowo - i z fantazją
Evit-ka
kucharczyk – co z Wysp Senkaku
namiętnie zadziwia rodaków
obiektem kulinarności
z posmaczkiem erotyczności -
prościutką łechtaczką z buraków
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 25 lutego 2013
abojawiem
aż łechta i łechce podniebienie
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści