smacznie - zdrowo - i z fantazją

Evit-ka

 


kucharczyk – co z Wysp Senkaku
namiętnie zadziwia rodaków
obiektem kulinarności
z posmaczkiem erotyczności -
prościutką łechtaczką z buraków
Zdjęcie: „smacznie – zdrowo – i z fantazją”

kucharczyk – co z Wysp Senkaku
namiętnie zadziwia rodaków
obiektem kulinarności
z posmaczkiem erotyczności -
prościutką łechtaczką z buraków
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 25 lutego 2013
anonim