przez nieporozumienie

Evit-ka


Trzmiel Tomasz – kurator z Ćmielowa
nie zawsze uważał na słowa -
gdy tylko się wątek mu urwał
na język wpadała wnet „KURWA!”-
a Zdziśka już stała gotowa
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 25 lutego 2013
anonim
  • abojawiem
    przemożna (czarodziejska, można mylić z czarowną /ale nie wiem czy można mylić z czarem/) moc słowa

    · Zgłoś · 11 lat