o dyskrecję w miejscu pracy prośba

Evit-ka


z Mauretanii znany dekarz
oczarował Magdę Piekarz -
jak to bywa w jego fachu
rozdziewiczył wprost na dachu...
po co detal ten wywlekasz?
„o dyskrecję w miejscu pracy prośba”

z Mauretanii znany dekarz
oczarował Magdę Piekarz -
jak to bywa w jego fachu
rozdziewiczył wprost na dachu...
po co detal ten wywlekasz?
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 25 lutego 2013
anonim
  • abojawiem
    w Mauretanii nie tylko w takim fachu, nawet jeżeli to taki detal, to nie taka dziwota

    · Zgłoś · 11 lat
  • wal
    Napisz komentarz...

    · Zgłoś · 11 lat