Olkowi T.- imieninowo

Evit-ka

na Aleksandra – tego co w lutym
noś – Olku Drogi – zimowe buty
lecz mimo że coś przemarza jeszcze
popróbuj poczuć wiosenne dreszcze...
i z workiem marzeń chodź już rozprutym
Zdjęcie: „Olkowi T.- imieninowo”

na Aleksandra – tego co w lutym
noś – Olku Drogi – zimowe buty
lecz mimo że coś przemarza jeszcze
popróbuj poczuć wiosenne dreszcze...
i z workiem marzeń chodź już rozprutym
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 26 lutego 2013
anonim