dzisiaj już nie ma naturalnych zmarszczek
następnym razem uprawiając miłość
masz gratisowe ukrwienie mięśni
w kilku szałowych klapsach
nie kochał cię tata
porzuciła matka
ja cię pierdolę
judasz nazywa przyjacielem
które to będzie pokolenie
w strzępach szaty
nawróconych kurwiszonów
no i okreslenie ->uprawiać miłość< zawsze mnie to określenie zniesmaczało . Jak uprawiać coś , to pewnie dla spiechu [śpiechu ,słowo to oznacza tyle , co "korzyść"], jak to mawiali polanie i inni dziadoszanie ..
love & peace - dzieciom uśmiech , światu pokój . na poddaszu .
w deszczu meteorytów Kochajmy się
podoba się (ci) :-?