Le(ę)k na bezsen(s)ność

ARS TO od tyłu sra

 

*pisane z wyciągniętym

języczkiem

 u-wa(r)gi

zza-wstydliwej

 

sza się mota- o tarota

w Sza - motaniem utarł- o- się

Wróż!-  na wizji!- dostał kota -

Nikt nie dzwoni? - pustki w trzosie

 

w Sza- motaniem utarło się

tele-wizją koić brak snu-

Nikt nie dzwoni  pustki -w trzosie?-

trzeba! - rano?- kupić!- masło?-

 

-tele???!!!- wizją koić brak snu

można - nawet odwróconym

Trzeba - rano kupić masło

CZAS - transmisją WYLICZONY

 

można nawet odwróconym

głosom tylko dać -baczenie-

CZAS transmisją -WYLICZONY

(w sieci mają przeciążenie?)

 

głosom tylko dać baczenie!

wróż na wizji?- dostał kota

w sieci - mają przeciążenie

Sza- się mota- o tar(ł)ota(rł)

 

ARS TO od tyłu sra
ARS TO od tyłu sra
Wiersz · 1 marca 2013
anonim