gdy kończą się cukierki

Jarosław Baprawski

w takie dni

odwracasz się dupą

 

od ściany

dzieli mnie

 

chropowatość

w aksamitnym smaku

wódy

 

i koszmary

 

o małym blondynku

któremu jestem winien

 

parę trzeźwych wierszy

by zbytnio nie krwawił

 

na dobranoc

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 1 marca 2013
anonim
  • Paulina Wielbicka
    nudziarstwo - dupa, seks, wóda - zawsze to jest w Twoich wierszach. ŚWIETNE =POEZJA JEST TU "i koszmary



    o małym blondynku

    któremu jestem winien



    parę trzeźwych wierszy

    by zbytnio nie krwawił"

    pozdrawiam

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Doremi
    nio...
    deko 'postu' nie zaszkodzi więc dobrze że na chwilę 'kończą się cukierki' boo...by zemdliło?!

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • abojawiem
    ale takie dni to nie koniec świata, chociaż czy ja wiem

    · Zgłoś · 11 lat temu