Literatura

gdy kończą się cukierki (wiersz)

Jarosław Baprawski

w takie dni

odwracasz się dupą

 

od ściany

dzieli mnie

 

chropowatość

w aksamitnym smaku

wódy

 

i koszmary

 

o małym blondynku

któremu jestem winien

 

parę trzeźwych wierszy

by zbytnio nie krwawił

 

na dobranoc

 

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 1 marca 2013, 22:41
ale takie dni to nie koniec świata, chociaż czy ja wiem
Doremi
Doremi 2 marca 2013, 01:36
nio...
deko 'postu' nie zaszkodzi więc dobrze że na chwilę 'kończą się cukierki' boo...by zemdliło?!
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 10 marca 2013, 20:47
nudziarstwo - dupa, seks, wóda - zawsze to jest w Twoich wierszach. ŚWIETNE =POEZJA JEST TU "i koszmary



o małym blondynku

któremu jestem winien



parę trzeźwych wierszy

by zbytnio nie krwawił"

pozdrawiam
przysłano: 1 marca 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca